ZELCOS SEBAGAI PILIHAN OEM ANDA

Ditubuhkan pada tahun 2010 di Malaysia, Zelcos merupakan Pengilang OEM produk Skincare & Cosmetic NO.1 Malaysia & Singapura. Zelcos Laboratory menyediakan pelbagai perkhidmatan seperti OEM, ODM dan juga Label Persendirian yang menyerlah kepada pelanggan kami.

Portfolio kami merangkumi produk yang disahkan HALAL dan berstatuskan GMP & ISO untuk kegunaan bermula dari hujung rambut sehingga hujung kaki. Produk yang berkhasiat dari kami merangkumi penjagaan rambut sehingga penjagaan kulit yang di formulasi mewah dan hiasan wajah, penjagaan diri harian dan produk Wangian agar berbau harum.

Ketahui Lebih lanjut

PRODUK KAMI

Zelcos Laboratory menyediakan pelbagai produk Penjagaan Kulit, Make-up, Penjagaan Diri, Penjagaan Spa, Penjagaan Rambut & Wangian OEM. Kami menggunakan ramuan berkualiti tinggi didalam produk untuk jenama anda.

Klik pada ikon produk untuk mengetahui lebih lanjut!

SERVIS KAMI

  • Standard Kualiti

  • Penyelidikan dan Pembangunan Produk

  • Keupayaan pembuatan

  • Reka bentuk pembungkusan dan Label

  • Pendaftaran Produk

  • Ujian produk

Ketahui Lebih lanjut

BERSAMA KITA MENCIPTAKAN KEAJAIBAN

Dengan perhubungan global kami dalam industri penjagaan kulit & kosmetik, Zelcos menghasilkan produk dan bekalan berkualiti yang tinggi kepada banyak pemilik jenama di seluruh dunia. Kakitangan dan petugas di Zelcos Laboratory berperanan sebagai Pengilang Produk Penjagaan Kulit & Kosmetik OEM dalam pengembaraan ini untuk mencapai masa depan yang lebih besar dalam industri kecantikan!
PERMINTAAN UNTUK SEBUT HARGA